Соус із авокадо – відмінний додаток до їжі для тих, хто хоче тримати себе в формі

Не лише важкі дієти та спортивні вправи допомагають впоратися із зайвими калоріями. Prevention оприлюднив перелік 10 продуктів, що сприяють схудненню у весняну пору.

Оцет. Яблучний оцет не лише дає цікавого смаку вашим салатам, а й через оцтову кислоту уповільнює швидкість засвоєння їжі. Тобто ви не відчуєте себе голодним довший час. Проте не варто ним відразу зловживати – спочатку спробуйте декілька чайних ложок полити на свіжі ягоди або ж просто додати його в інші страви.

Соєвий соус з низьким вмістом солі. Дослідження продемонстрували, що смачний смак такого соусу здатний гальмувати тягу до цукру. Додавайте його не лише до традиційних суші, а й до таких продуктів, як лосось або курка.

Мигдальне масло. Цей продукт не так вже й легко знайти на полицях магазинів, проте все ж старайтесь додавати мигдальне масло на тости або англійські булочки замість традиційного масла.

Соус «шрірача». Якщо ви не можете позбутися звички пізнього нічного перекусу, вам допоможе соус «шрірача». У своєму складі він містить речовину у вигляді порошку чилі, що збільшує відчуття насиченості шлунку.

Хумус. Це закуска з нутового пюре, до складу якого входить низка складників: оливкова олія, часник, сік лимона, паприка, сезамова паста. Його часто додають до сендвічів, адже він містить малу кількість калорій. Крім того, в хумусі є багато корисного волокна і білка, який сприяє хорошому засвоєнню їжі.

Квашена капуста. Цей продукт ідеально підходить для кишківника, оскільки це такий собі тип пробіотика, що може допомогти у втраті ваги. Подавайте її як з куркою або свинячою нарізкою.

Маринований імбир. Імбир ідеально підходить до страв із рибою і не лише допомагає вам відчувати себе менш голодними протягом дня, а й сприяють схудненню.

Сальса-соус. Ще один соус із мексиканської кухні, який додає пікантного смаку вашим стравам. Він відносно калорійний, проте в поєднанні з рибою та овочами – це чудове поєднання для вашої фігури.

Гірчиця. Перетравлювання гірчиці сприяє більшому спалюванню калорій в порівнянні з іншими продуктами. Додавайте його не лише до сендвічів, а як заправку до салатів та як додаток до яєць чи картоплі.

Пюре з авокадо. Бутерброди смакують не лише з майонезом та іншими соусами, а і з пюре авокадо. Розітріть четвертинку авокадо з додатками інших спецій і намащуйте його на хліб.

Читайте: Експерт спростував найвідоміші міфи про схуднення

БЕЗ КОМЕНТАРІВ