Фахівці назвали низку продуктів, які краще викинути з холодильника

Експерти назвали низку продуктів, які є в холодильнику майже кожного з нас. Проте їх краще викинути, аби зберегти своє здоров’я, пише 24.

Плавлений сир. Справа у тому, що плавлений сир на полицях магазинів – це не зовсім сир. У більшості випадків його виготовляють з сирних відходів, змішаних з молочними продуктами. Щоб він мав товарний вигляд до нього додають смакові добавки та барвники. Щоправда, у зв’язку з високим вмістом натрію та значним відсотком жирів, така їжа може негативно вплинути на роботу серцево-судинної системи, а фосфатні харчові добавки позначитися на нирках і кістках.

Маргарин. Уже численні дослідження продемонстрували, що маргарин, як тип рослинних жирів, небезпечний для здоров’я. Його вживання може призвести до того, що клітини втрачають здатність отримувати необхідні поживні речовини і виділяти через мембрану токсини. Це може призвести до розвитку цукрового діабету, онкології, хвороби печінки або нервової системи.

Солодощі без «цукру». Популярні нині продукти з позначкою sugar free містять штучні замінники цукру. Унаслідок тривалого вживання ми ризикуємо розвитком депресії і гормонального дисбалансу.

Продукти з борошна. Ідеться про групу продуктів, що містять бромат – це речовина, яку використовують в процесі випічки. Дослідження показали, що часте вживання може призвести до онкологічних захворювань.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ