Може здатися дивним, однак йогурт не варто їсти на сніданок

Сніданок недарма називають найважливішим прийомом їжі, оскільки наше самопочуття протягом всього дня залежить саме від того, що ми їмо вранці. що не вато їсти зранку – розповіли у сюжеті 1+1.

За сніданком ми насичуємо організм і налаштовуємо його на продуктивну роботу в першій половині дня. Саме тому ранкове меню ми намагаємося наситити корисними продуктами.

Однак слід пам’ятати, що не всі продукти, які мають таку репутацію, можна їсти натщесерце.

Банани. У бананах багато калію, а це порушує баланс організму вранці. Окрім того, банани – джерело магнію, який регулює діяльність серцево-судинної системи.

З’їдаючи банани натщесерце, ви ризикуєте порушити кальцієво-магнієвий баланс. Тому їх краще притримати на другий сніданок.

Груша. Груша – джерело корисних речовин, вітамінів і мінералів. Щоправда, через високий вміст в ній грубої клітковини і фруктових кислот, грушу не рекомендується їсти натщесерце.

Експерти радять їсти грушу не менше ніж через півгодини після їжі, а краще через годину. Слід запам’ятати, що після того, як ви з’їли грушу, не слід пити сиру воду, холодні напої, вживати важку жирну їжу, м’ясо.

Йогурт. Багато хто обирає цей продукт саме на сніданок. Дійсно, він містить корисні для травлення бактерії, які сприяють засвоєнню їжі. Однак якщо він потрапляє у порожній шлунок, його сік знищує усі бактерії, тоді від йогурту немає жодної користі. Найкраще його вживати за дві годині після їжі.

Читайте: Кава, банани, вода: яка доза звичайних продуктів може вбити

БЕЗ КОМЕНТАРІВ