Від контакту з холодною поверхнею тротуару молочний шоколад швидко затвердів

На шоколадній фабриці західнонімецького міста Вестеннен прямо на тротуар на вулицю вилилося близько тонни шоколаду через переповненість резервуару для його зберігання. Про це повідомляє видання Westfalenpost.

Пожежний департамент міста Верль отримав незвичний виклик ввечері 10 грудня. Зокрема, пожежникам повідомили, що на фабриці Dreimeister Spezialitäten у містечку Вестеннен стався витік шоколаду.

Від контакту з холодною поверхнею тротуару молочний шоколад швидко затвердів.

«Резервуар для шоколаду у будівлі фабрики переповнився і його вміст вилився на вулицю. Це створило значну проблему для руху транспорту», – повідомили в пожежному департаменті.

Близько 25 пожежників упродовж двох годин відчищали вулицю від шоколаду за допомогою гарячої води.

На фабриці повідомили, що до звичного режиму роботи вона повернеться в 12 грудня.

За словами директора фабрики Маркуса Лакі, якби аварія сталася ближче до Різдва, це було б справжньою катастрофою.